Maarit Lindvall

Maarit Lindvall

VD Kalix och Haparanda

En dam i sina ”bästa år” och tillika resebyråns ägare som grundades 2008. Jag brinner för jobbet och mötet med människor som på något sätt går i ”resandets tankar”. Varje resa är unik! När jag inte jobbar så är mina främsta intressen min familj, vänner och så självklart att resa!

Kristiina Lampinen

Kristiina Lampinen

Sales Agent

En kvinna i sina absolut bästa år! Jag har arbetat med service så gott som hela mitt yrkesliv och då huvudsakligen inom hotellbranschen. Service för mig är att lyssna, föreslå, ordna och hjälpa till, så jag jobbar med service dagligen.
Att resa har alltid varit en av mina absolut största intressen och nöjen, så på fritiden kan jag hitta på hur mycket olika saker som helst och allra helst gör jag något tillsammans med familjen och vännerna.

Michael Salminen

Michael Salminen

Sales Agent

Jag är en glad och positiv Haparanda kille som efter några år borta bestämde mig att flytta tillbaka hit 2013.
Innan jag började arbeta på Gränsresor har jag jobbat som säljare i många år och även drivit eget företag där mycket av tiden gick till att vara på resande fot. Mina stora fritidsintressen är resa och sport. Jag gillar golf, fotboll, hockey – ja, nästan alla sporter som finns.
Jag försöker komma iväg på minst två resor per år, en fotbollsresa med killar över en långhelg och så en resa med familjen.
Jag hoppas vi ses hos oss så att jag kan hjälpa dig med just din resa om det då är arbetsrelaterat, golfresa, fotbollshelg med gänget eller en avkopplande semester med familjen! Du bestämmer och jag är till din tjänst.

Sofia Åström

Sofia Åström

Sales Agent

Är en glad och sprallig tjej som älskar att resa och anser att jorden är för vacker för att inte uppleva och jag vill vara till hjälp med att göra just dig rikare på upplevelser.
Jag är Utbildad inom turism och har hittat till Gränsresor efter många år av arbete med människor och inom Hotell och restaurangbranschen.
På fritiden trivs jag som bäst med min man, våra barn och vänner. Om inte på resande fot så gärna ute i naturen.

Katja Rundgren

Katja Rundgren

Sales Agent

Jag är en glad och positiv tjej. Är ny inom resebranschen men har alltid älskat att resa till när och fjärran. Jag har drivit eget företag i 12 år. På fritiden umgås jag med familj och vänner. Heminredning ligger mig varmt om hjärtat. Jag är en servicemänniska som önskar att ni kommer in på byrån och ger mig chansen att ordna just era drömmars resmål likaså era arbetsrelaterade resor.