Kalix
Strandgatan 13, 952 33
+46 (0) 923-125 26
info@gransresor.se

Haparanda
Storgatan 92, 953 31
+46 (0) 922-125 25
info@gransresor.se

Orgnr: 556756-1302
Säte: Haparanda
Namn
E-post
Mobil
Ditt meddelande

Sponsring

Vi är stolta över att sponsra föreningar mm ring inte utan läs här hur vi kan samarbeta.Vi vill stödja så många som möjligt. Sponsring och medlemskap i olika föreningar är mycket viktigt för att utveckla närområdet.
Vår sponsorpolicy

Vi ber er att respektera ett krav/ önskemål från oss. För att slippa bli nerringda så får ni maila oss era förslag. Ni får, om vi kommer överens presentkort hos Gränsresor som ersättning. Vi har nästan ingen möjlighet att skänka bort eller köpa sponsring med pengar. Presentkorten är också en utgift, fast det ger oss en chans till merförsäljning. Ni mailar era förslag till info@gransresor.se Vi vill gärna komma in i olika nätverk på företagssidan. Ju mer ni bokar hos oss desto större kan vi bli som sponsor. Ju mer ni handlar lokalt desto starkare blir vi. Den billiga resan kan om man är ouppmärksam bli väldigt dyr pga t ex väntetider på flygplatser, ni missar semester/arbetstid och flygplatser är dyra med alla fina lockerbjudanden.

Varför stödjer / sponsrar vi olika föreningar?

Det finns två perspektiv/ orsaker varför vi sponsrar.

Ett Vi vill att att vi som bor här ska ha något att göra. På så sätt blir det attraktivt att bo kvar. Därför är föreningslivet mycket viktigt. Kort och gott så får alla i området nytta av en sådan utveckling.

Två Det är helt enkelt att få chansen att göra affärer, dvs sälja resor och evenemang. Perspektiven gynnar varandra och tvärtom.

Vi ser det så att desto fler som gynnar varandra på hemorten bäddar för en sund utveckling. Handla och utveckla lokalt producerat. Annars blir allt webbaserat och ingen har jobb och vårt närområde utarmas.