CHARTER OCH PRIVATRESOR

Gränsresor

Charter och Privatresor

Vi har kunskap och ett brinnande intresse för att hitta det bästa för dig.

Hos oss i Kalix och Haparanda hittar ni charter, flyg, hotell, kryssningar, buss, hyrbilar och upplevelseresor över hela världen.Du vet väl om att det inte kostar mer att boka charter med oss än när du bokar själv. Däremot får du vår kunskap ”på köpet”.

Som en enskild byrå är vi inte styrda till vissa arrangörer, utan kan låta kvalitet och pris avgöra utifrån kundens önskemål och våra egna erfarenheter. Vi har därför stor valfrihet. Unna er lyxen att låta oss ta hand om din resa. Det kostar inget att få reseförslag eller priser. Tillsammans med er tar vi fram ”Rätt resa till rätt pris”

Genom att boka din resa hos oss i Kalix eller Haparanda får du flera fördelar. Du kan utnyttja vår fulla service genom att komma in i butiken eller ringa oss. Bokar du din resa hos oss får du tillgång till olika erbjudanden som våra arrangörer erbjuder. Ni har då den trygghet och service vi kan erbjuda på hemmaplan och du kan sedan vända dig till oss med ombokningar, tillägg och andra ändringar. Ni kan i vissa fall även betala online eller ni är välkomna in till vår butik och betala kontant eller med kort – vi finns till för dig!

Vi hjälper dig att hitta just din drömresa.

Namn
E-post
Mobil

Vad är du intresserad av?

AfrikaAsienAustralienEuropaSydamerikaUSA
Ditt meddelande