AFFÄRSRESOR

Affärsresor

Våra resekonsulter i Kalix och Haparanda hjälper alla företag med planering av affärsresorna. Vi hjälper dig med reseplanering, tider, priser, marktransport, hotell, båt-, tåg- och flygbiljetter. Vår ambition är att du och ditt företag ska få snabb och personlig service och framför allt – bekväma, angenäma resor till rätt pris.
Vi försöker alltid ge dig det totalekonomiskt bästa förslaget, givetvis baserat på dina önskemål. Vi hoppas att du som kund skall uppleva oss mer som en partner än en leverantör. En partner som du kan lita på, som är kreativ och kunnig samt har det ekonomiskt bästa för dig och ditt företag i fokus.

På Gränsresor vill vi ”känna” alla våra kunder, så att du upplever att vi ger dig personlig service. Vi vill att ditt resande fungerar smidigt för dig, det ser vi som en viktig uppgift. Du skall känna att våra medarbetare är väl insatta i just dina behov. Vi har som målsättning att kunna erbjuda våra kunder det bästa sättet att planera och upphandla resor. Vare sig det gäller en enkel resa eller det komplexa resandet som kräver kompetens av erfarna agenter så skall du känna att vi ger dig och ditt företag den lösning som passar er bäst.

Gruppresor och konferensresor

”När människor möts föds ideér”
Ibland behöver man skapa en unik upplevelse för kunder eller medarbetare. Vi vet hur uppskattat och viktigt det är att allt blir rätt, unikt och anpassat till er grupp eller företag.
Vi tar hand om allt från början till slut. Vi kan komma med förslag utifrån vår mångåriga erfarenhet.

För att ta hand om gruppresor, konferensresor eller annat arrangemang i någon form så behövs erfarenhet, tid, planering, struktur, organisation och framförhållning.

Vi erbjuder er personlig service, skräddarsyr arrangemang utifrån era önskemål och förutsättningar.

Välkommen till våra resebyråkontor i Kalix och Haparanda.

Namn
E-post
Mobil

Vad är du intresserad av?

AfrikaAsienAustralienEuropaSydamerikaUSA
Ditt meddelande